Eindresultaat busbelettering

19-05-2020

Wat heeft Evertse Belettering en Textielbedrukking mooi werk geleverd. De bus was nog wat kalig en Rick had hier wel een leuk idee voor. Super blij zijn we met het eindresultaat. Jullie kunnen de stukadoor weer herkennen, schroom niet om te zwaaien. 

 

 

Sneak preview

10-05-2020

Na wat heen en weer gemail, bezoekjes, tips van de drukker en eigen input, zijn we er uit. A.s. donderdag wordt onze bus bedrukt door Evertse Belettering en Textielbedrukking. Uiteraard krijgen jullie hier een sneak preview en kunnen jullie ons straks weer van ver herkennen.

 

Betoncire Woonbeton Leefbeton Betonlook Betonlook muur Betonlook badkamer Betonlook keuken stukadoor

9 % B.T.W.

26-04-2020

Wist je dat je als particulier maar 9% B.T.W. betaald voor stukwerk of betonlook. De enige voorwaarde hiervoor, is dat je woning ouder is dan twee jaar. Dit is toch mooi meegenomen, als je de badkamer, woonkamer of keuken wilt opknappen.

Corona

17-03-2020

Ook wij houden uiteraard rekening, met de voorzorgsmaatregelen die gehanteerd worden door het RIVM. Gezondheid staat voorop en alleen samen krijgen we dit onder controle!

Offerte

01-03-2020

Wist je dat we altijd vrijblijvend langskomen voor een offerte, zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Vaak weet je wat jezelf wilt, maar weet je dat niet, helpen we je graag om ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Denk aan een nieuwe stuklaag op je plafond om te sausen of de wanden te voorzien van een leuk behangetje of ook te sausen. Sierpleister op kleur, zodat je gelijk klaar bent of denk is aan betonlook. Dit kun je op verschillende manieren toepassen, zoals op de vloer, in de badkamer, toilet of keuken. Voor meer inspiratie kijk eens op onze portfolio of bel gelijk voor een afspraak 06 23245406.