particulier

Bovenstaande foto’s zijn van een schitterende woning in Nieuwerkerk op het mooie eiland Schouwen Duiveland. Alle plafonds en wanden in de gehele woning voorzien van sausklaar stucwerk. We wensen de nieuwe bewoners heel veel geluk in dit mooie paleis.

Onderstaande foto’s zijn van een mooie vrijstaande woning in Kerkwerve, dichtbij Zierikzee. De woning is voorzien van een nieuwe stuclaag en de plafonds en wanden kunnen binnenkort gesausd worden. De open keuken komt heel mooi tot zijn recht met het betonlook werkblad in deze ruimte. We wensen de klanten heel veel geluk en plezier in deze schitterende woning.

Wat is het leuk om ook te mogen stuken bij particulieren, zo fijn om te zien dat mensen genieten van het resultaat. Wisten jullie dat je voor de stukadoor maar 9% B.T.W. betaald? We komen graag vrijblijvend bij je langs voor de mogelijkheden en je krijgt een offerte zodat je precies weet, waar je aan toe bent. Dus wil je iets nieuws met je wanden, plafond, keuken, badkamer of een ander gedeelte van je woning, kijk voor meer foto’s en we nemen de ideeën graag met je door.